PIRELLI PZERO E

Recomanat per

El Pirelli P Zero E és l'opció ideal per a vehicles elèctrics de gamma alta, oferint un rendiment ecosegur de primer nivell. Dissenyat específicament per satisfer les demandes d'aquests vehicles, el Zero E proporciona un equilibri excepcional entre prestacions, confort i eficiència energètica, garantint una experiència de conducció superior.

Característiques

El Pirelli P Zero E incorpora les tecnologies més avançades de Pirelli per oferir un rendiment ecoassegurança excepcional. Aquest pneumàtic garanteix unes prestacions òptimes en frenada, un confort excel·lent i un consum molt reduït d'energia.

Equipat amb la tecnologia RunForward, el P Zero E permet seguir conduint fins a 40 km a velocitat reduïda en cas de punxada, brindant una major tranquil·litat i seguretat a la carretera.

Con más de un 55% de materiales de origen biológico y reciclado, el P Zero E da un paso más en la reducción del impacto medioambiental, demostrando el compromiso de Pirelli con la sostenibilidad y la protección del medio ambiente.

Característiques tècniques

Marca
Pirelli
Model
PZERO E
Estació
Estiu

17 mides del pneumàtic Pirelli PZERO E

  • Mesures Pneumàtics
  • Tipus
  • Ecolabel
  • Seleccionar