Reparació de punxades

Imagen ficha
 • ESPECIALISTES EN REPARACIÓ DE PUNXADES

  Una punxada es pot produir per moltes causes, tot i que les més habituals són les que estan provocades per objectes punxants com ara claus, cargols o altres elements.

  Un pneumàtic reparat després d’haver sofert una punxada pot continuar rodant sempre que hagi estat reparat correctament al taller i, sobretot, després d’assegurar-nos que no suposa cap perill per a tu ni pels integrants del vehicle.

  Tanmateix, a l’hora de portar un pneumàtic punxat al teu taller RODI, has de tenir en compte que no totes les punxades són reparables.


 • COM SÉ SI HE PUNXAT?

  Hi ha diverses maneres de saber si el teu pneumàtic ha sofert una punxada:

  • Detectant-ho visualment. De vegades, amb una simple ullada n’hi ha prou per saber si un pneumàtic perd aire. És ben senzill: si està més «baix» que la resta de pneumàtics o del que és normal, vol dir que hi ha alguna cosa que no marxa.
  • Pèrdua de control. En cas que el pneumàtic experimenti una pèrdua sobtada d’aire, ho notaràs en la conducció. Si això passa, has de reduir la velocitat a poc a poc, apartar-te de la carretera i trucar-nos de seguida.


 • TOTES LES PUNXADES SÓN REPARABLES?

  No. En cas de punxada és molt important que portis el pneumàtic danyat al teu taller RODI més proper perquè un dels nostres especialistes pugui revisar-lo adequadament. És imprescindible desmuntar el pneumàtic per poder valorar el dany i per saber quin tipus de reparació caldrà fer, sempre que es pugui dur a terme.


 • PNEUMÀTICS RUN-FLAT I EXTENDED

  Els pneumàtics run-flat ens permeten continuar rodant en cas de punxada, sempre que no provoqui danys seriosos a la roda. Gràcies a aquests pneumàtics, podem desplaçar-nos fins a 80 km a la velocitat adequada. Tanmateix, també cal fer-los una avaluació professional.


 • LA TEVA ASSEGURANÇA ANTI-PUNXADES

  No podem evitar que punxis, però sí que t’estalviïs un bon ensurt. Perquè una punxada sempre suposa un contratemps tant per al manteniment del vehicle com per a la cartera, t’oferim la nostra assegurança del pneumàtic, amb la qual tindràs cobertes les punxades durant tot un any.


Experto Rodi

El nostre expert et recomana

" A vegades, per saber si una punxada és reparable o no, es procedeix a desmuntar el penumàtic per poder examinar-lo millor. Tingues en compte que és molt important que ens assegurem que la roda està en perfecte estat, així que en ocasions s ha de substituir per una de nova. "