Inici>Cotxe>Filtres de Cotxe>Filtre de combustible per a cotxe

Filtre de combustible per a cotxe

Imagen ficha

  QUÈ ÉS EL FILTRE DE COMBUSTIBLE?

 • El filtre de combustible funciona a manera de «colador» filtrant les impureses i evitant que afectin peces delicades com ara els injectors o les vàlvules.

  En el cas dels vehicles de gasolina, el filtre evita que les impureses arribin al motor, mentre que en els vehicles dièsel la seva funció principal és la d’eliminar la humitat i evitar la corrosió dels elements metàl·lics del motor.

  Els filtres de combustible tenen un conducte d'entrada i un altre de sortida. La posició de col·ocació queda determinada per una fletxa, que apunta en direcció al motor, i indica la direcció del flux de combustible.


 • QUÈ PROVOCA EL DETERIORAMENT DEL FILTRE DE COMBUSTIBLE?

  Podem detectar el deteriorament del filtre de combustible quan apareguin els problemes següents:

  • Interrupció de la marxa.
  • Errada en l’arrencada.
  • Motor sorollós.

  Si no canviem el filtre de combustible, afavorim l’aparició d’òxid o la brutícia, que a la llarga pot ser letal per al funcionament del vehicle.

  Fins i tot si tens el cotxe aparcat al garatge o si no l’agafes sovint, has de canviar el filtre de combustible per evitar que els sediments del combustible es dipositin al tanc.


 • ¿QUAN HE DE CANVIAR EL FILTRE DE COMBUSTIBLE?

  Si ha passat un any des de l'última vegada que vas canviar el filtre de combustible o has fet 20.000 km més, llavors ha arribat l'hora de substituir-lo, sempre segons el que indiqui el fabricant.


Demanar cita prèvia