Inici>Cotxe>Pack de manteniment revisió basic

Pack de manteniment revisió basic

Imagen ficha

Necessites realitzar una revisió ràpida i econòmica del teu cotxe? A Rodi Motor Services disposem del pla ideal per a tu, el nostre Pack de Manteniment Revisió Basic.

Aquest pack està especialment dissenyat per a aquells propietaris de vehicles que desitgen realitzar una posada a punt ràpida del seu cotxe. És ideal per a saber l'estat en què es troba el teu vehicle i t’ajudarà a preveure possibles incidències abans de sortir de viatge.

També és una bona opció per a aquells conductors més exigents que, per a assegurar-se un manteniment òptim, prefereixen realitzar una revisió entremig del seu vehicle quan el període entre revisions estipulat pel fabricant és força llarg.

Què inclou el Pack de Manteniment Revisió Basic?

El principal objectiu de la Revisió Basic és recollir la brutícia del motor, transportar-la fins al filtre d'oli, alhora que manté les peces metàl·liques constantment lubricades. Aquest procés és el que permet allargar la vida útil del teu motor el màxim temps possible. Durant aquesta revisió canviarem l'oli antic del teu vehicle per oli nou que sigui compatible amb el teu model i tipus de cotxe (dièsel o benzina). La Revisió Basic també inclou un anivellat del líquid refrigerant, un anivellat del líquid eixugaparabrises, un reinici de l'indicador d'interval de servei del vehicle i el nostre complet Test de Seguretat.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Consulta l'Assistent per a Revisions i descobreix el millor preu per la Revisió Basic personalitzada per al teu cotxe."