Inici>Pneumàtics>Bridgestone>DUELER ALL TERRAIN A/T002

BRIDGESTONE DUELER ALL TERRAIN A/T002

Recomanat per

El Bridgestone Dueler All Terrain A/T002 és l'elecció perfecta per a aquells conductors que busquen control i rendiment a qualsevol terreny, tant dins com fora de la carretera. Amb un disseny agressiu i una excel·lent subjecció en sec i mullat, aquest pneumàtic proporciona seguretat i alt quilometratge en totes les condicions climàtiques.

Característiques

El Dueler All Terrain A/T002 presenta un disseny agressiu amb blocs centrals hexagonals i connexió circumferencial entre l'espatlla i el disseny del flanc, proporcionant una tracció òptima a qualsevol terreny.

Equipat amb un compost d'alt contingut en sílice i laminetes en forma de Z, aquest pneumàtic ofereix una subjecció excepcional tant en carreteres seques com mullades, garantint un maneig segur en totes les condicions.

Gracias a su superficie de contacto optimizada y mayor profundidad de relieve, el Dueler All Terrain A/T002 proporciona un kilometraje mejorado sin sacrificar la resistencia a la rodadura, asegurando una mayor durabilidad y rendimiento a lo largo de su vida útil.

Característiques tècniques

Marca
Bridgestone
Model
DUELER ALL TERRAIN A/T002
Estació
Estiu

5 mides del pneumàtic Bridgestone DUELER ALL TERRAIN A/T002

  • Mesures Pneumàtics
  • Tipus
  • Ecolabel
  • Seleccionar