Inici>Pneumàtics>Cooper>EVOLUTION VAN

COOPER EVOLUTION VAN

Recomanat per

El pneumàtic Cooper Evolution Van és una excel·lent opció per a vehicles industrials, des de furgonetes derivades de turisme fins a les més modernes furgonetes de caixa tancada. Amb una àmplia gamma que cobreix el 80% dels muntatges de pneumàtics del mercat, aquest pneumàtic garanteix un rendiment fiable i durador per a una varietat d'aplicacions comercials.

Característiques

La resposta del pneumàtic durant la conducció és excepcional, oferint una acceleració suau, una frenada eficient i una excel·lent estabilitat en corbes, cosa que proporciona confiança al conductor en tot moment, especialment al transportar càrregues pesades.

Gaudiu d un viatge tranquil i còmode gràcies a la marxa silenciosa d aquest pneumàtic, que redueix significativament el soroll de la carretera i proporciona una experiència de conducció plaent per al conductor i els passatgers.

Amb la seva adherència excepcional en sòls mullats, aquest pneumàtic garanteix la seguretat i l estabilitat en condicions de pluja, permetent un transport fiable fins i tot en condicions meteorològiques adverses.

Característiques tècniques

Marca
Cooper
Model
EVOLUTION VAN
Estació
Estiu

5 mides del pneumàtic Cooper EVOLUTION VAN

  • Mesures Pneumàtics
  • Tipus
  • Ecolabel
  • Seleccionar