Inici>Pneumàtics>Kleber>Cotxe

Pneumàtics Kleber

Kleber
Pneumàtics Kleber
Els pneumàtics Kleber compten amb una sèrie de característiques pròpies. Entre les seves prestacions trobem un alt índex de fiabilitat per part dels usuaris de la marca, que confien en aquest pneumàtic per afrontar qualsevol tipus de condició. Kleber compta amb pneumàtics on destaca la seva robustesa gràcies a l'ús de les millors fonts de composició. A Rodi som especialistes en la instal·lació dels pneumàtics Kleber, els nostres experts en taller s'asseguraran que els pneumàtics triats siguin instal·lats amb la màxima precisió i qualitat. Compra en línia en senzills passos per adquirir els pneumàtics Kleber al millor preu.

Troba els teus pneumàtics Kleber

Neumático genérico 205 / 55 R 1691V
Opcions
Dubtes amb la mesura?
Neumatico selector

Pneumàtics Kleber més venuts

Gama de Pneumàtics Kleber

Turisme 4 estacions

Turisme Hivern

Furgoneta Estiu

Furgoneta 4 estacions

Descobreix la nostra completa gamma de pneumàtics Kleber, dissenyats per oferir un rendiment excepcional en totes les estacions i condicions de conducció. Des de pneumàtics d'estiu amb excel·lent adherència en superfícies mullades i seques fins a pneumàtics d'hivern que proporcionen una estabilitat màxima sobre la neu, Rodi té la solució perfecta per a cada necessitat.

El Kleber Dynaxer HP4 és el company ideal per als mesos més càlids de l'any. El seu disseny simètric garanteix un control òptim en zones urbanes, amb una seguretat destacada en superfície seca gràcies als blocs centrals i una excel·lent evacuació de l'aigua per prevenir l'aquaplaning.

Quan arriba l'hivern, el Kleber Krisalp HP3 es destaca per la seva estabilitat sobre la neu i la seva capacitat per reduir la distància de frenada en superfície gelada. El seu disseny direccional en forma de V i els tobogans faciliten l'evacuació de l'aigua, millorant la seguretat en condicions climàtiques adverses.

Per als qui prefereixen la versatilitat durant tot l'any, el Kleber Quadraxer 3 ofereix un rendiment equilibrat en qualsevol estació. Amb marcatges M+S i 3PMSF, garanteix un bon rendiment en superfícies amb neu i fang, proporcionant una tracció fiable i seguretat en condicions de pluja i neu.

Els conductors de SUV trobaran en el Kleber Dynaxer SUV un pneumàtic que es destaca per la seva comoditat i baix nivell de soroll. Els seus amplis canals longitudinals evacuen eficientment l'aigua, millorant l'adherència en superfícies mullades i reduint el risc d'aquaplaning. A més, la seva baixa resistència a la rodadura ajuda a estalviar combustible a llarg termini.

A Rodi, disposem d'una àmplia selecció de pneumàtics Kleber, i el nostre equip d'experts està llest per ajudar-te a trobar el pneumàtic perfecte per al teu vehicle i instal·lar-lo amb la màxima precisió. Compra els pneumàtics Kleber en línia a Rodi i gaudeix del rendiment en cada viatge.