Canvi de pneumàtics

Imagen ficha
  • JA SAPS QUAN HAS DE CANVIAR DE PNEUMÀTICS?

    Abans de res, cal saber que els pneumàtics tenen una vida útil. Recomanem canviar-los quan tinguin una profunditat inferior als 2 o 1,6 mm; a partir d’aquesta mesura, els pneumàtics perden moltes propietats —com ara l’adherència i la resistència— i deixen de respondre tal com haurien de fer-ho en cas de frenada o sobre superfícies mullades.

    Has de tenir en compte que no tan sols has de canviar els pneumàtics quan estiguin desgastats, sinó que hi ha altres causes en què és recomanable fer-ho, com ara l’envelliment, el desgast anòmal i els danys.


  • ESPECIALISTES EN PNEUMÀTICS

    El procés de desmuntatge i de muntatge dels pneumàtics és una tasca més difícil i precisa del que sembla. Per fer-la correctamente, fan falta tota una sèrie d’eines especials que garanteixen que l’operació es duu a terme sense irregularitats. Cal tenir en compte que, en canviar un pneumàtic, el nou ha de tenir el mateix perfil i les mateixes dades que la roda que reemplaça. La diferència de desgast del mateix eix no pot ser superior als 5 mm.

    A RODI MOTOR SERVICES sabem que cada pneumàtic té la seva data de caducitat. Per això li donem tanta importància al canvi de pneumàtics.


Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Uns pneumàtics revisats de forma regular duren molt més: comprova cada mes la seva profunditat, l estat de la banda de rodament i assegura t que tenen la pressió adequada. "