Inici>Ofertes>Cotxe>Michelin Avantatges que sumen: Assegurança de durada gratuita

Michelin Avantatges que sumen: Assegurança de durada gratuita

michelin avantatges que sumen: assegurança de durada gratuita - rodi
Michelin Avantatges que sumen: Assegurança de durada gratuita

Avantatges que Sumen amb Michelin. Emporta't GRATIS una Assegurança de Durada amb els teus pneumàtics de llanta 18" o superior.


En què consisteix l'Assegurança de Durada de Michelin?

Aquesta assegurança et garanteix que tots* els pneumàtics de llanta 18” o superior de Michelin realitzaran un mínim de 40.000 quilòmetres durant els propers 3 anys després del seu muntatge. El model Pilot Sport està garantit fins a 30.000 quilòmetres.

En cas que els pneumàtics assolissin el testimoni de desgast legal amb anterioritat a aquest quilometratge, Michelin et torna diners per cada quilòmetre restant fins arribar a la durada garantida.


Com aconseguir aquesta Assegurança Gratuïta?

Compra els teus pneumàtics Michelin a Rodi Motor Services. Un cop muntats, et farem lliurament de la factura de compra que hauràs de pujar al web: promociones.michelin.es. En un termini de 10 dies, rebràs un correu electrònic confirmant l'activació de l'assegurança.


Compra pneumàtics Michelin al millor preu a Rodi i treu el màxim partit a la carretera!

Promoció vàlida fins al 15/12/2021 per a compres de pneumàtics turisme Michelin de llanta 18" o superior a rodi.cat o tallers Rodi Motor Services. *Excepte models Pilot Sport Cup 2, Pilot Sport Cup 2 R y Pilot Sport Cup 2 Connect. Per més informació consulta les preguntes freqüents i les bases legals de la promoció.