Inici>Ofertes>Cotxe>COMPRA ONLINE PNEUMÀTICS CONTINENTAL I ACONSEGUEIX UN 25% DE DESCOMPTE EN LA 2a UNITAT

COMPRA ONLINE PNEUMÀTICS CONTINENTAL I ACONSEGUEIX UN 25% DE DESCOMPTE EN LA 2a UNITAT

COMPRA ONLINE PNEUMÀTICS CONTINENTAL I ACONSEGUEIX UN 25% DE DESCOMPTE EN LA 2a UNITAT

Cerques la millor oferta en pneumàtics? Aquest mes de setembre la trobes a la web de Rodi amb pneumàtics CONTINENTAL. Compra online pneumàtics del fabricant alemany i aconsegueix un DESCOMPTE del 25% en la Segona Unitat dels teus pneumàtics.

Com participar en aquesta promoció de CONTINENTAL?

Aquesta promoció és exclusiva per a compres online a www.rodi.cat, per tant, demana Online els teus pneumàtics Continental abans del pròxim 30 de setembre. Troba la mesura dels pneumàtics del teu cotxe al “Cercador de Pneumàtics” de la web de Rodi i compra CONTINENTAL al millor preu. Una vegada realitzada la teva comanda, tan sols hauràs d'acostar el teu cotxe al taller a l'hora triada i realitzarem la seva instal·lació. Aprofita l'ocasió que les Unitats són Limitades!

Per què comprar pneumàtics CONTINENTAL?

Continental és el fabricant de pneumàtic Premium de màxima qualitat a Alemanya. Les seves excel·lents qualitats proporcionen al cotxe una experiència de conducció sense comparació sobre qualsevol mena de superfície. CONTINENTAL destaca també per oferir una gran estabilitat i durabilitat amb els seus pneumàtics.

Compra ja els teus pneumàtics CONTINETAL a Rodi i aconsegueix el Millor Preu en Pneumàtics Premium!

Promoció vàlida fins al 30/09/2020 o fi d'existencies per la compra online de pneumàtics Michelin a www.rodi.cat. Vàlid per a pneumàtics de cotxe tipus turisme, 4x4 / SUV i furgoneta. La data màxima per al muntatge dels pneumàtics és fins al 30 d'octubre. Consulta les condicions legals de la promoció clicant aquí.