Inici>Ofertes>Cotxe>PNEUMÀTICS CONTINENTAL AMB FINS A 100€ EN XEC CARBURANT

PNEUMÀTICS CONTINENTAL AMB FINS A 100€ EN XEC CARBURANT

pneumàtics continental amb fins a 100€ en xec carburant - rodi
PNEUMÀTICS CONTINENTAL AMB FINS A 100€ EN XEC CARBURANT

Compra pneumàtics CONTINENTAL a Rodi i emporta't un XEC CARBURANT de fins a 100€.

Com participar en aquesta promoció de CONTINENTAL?

Per a aconseguir el teu Xec Carburant només has de comprar els teus pneumàtics Continental a www.rodi.cat o al teu taller Rodi més pròxim.

Una vegada hagis fet la teva compra, puja la factura dels teus pneumàtics a la web de Continental: https://ruedaygana.com/ En un termini màxim de 5 dies laborables rebràs un correu electrònic amb el teu Xec Carburant.

Gaudeix d'aquesta promoció fins al 15 de desembre de 2020 o fins a fi d'existències. Aprofita l'ocasió que les Unitats són Limitades!

Per què comprar pneumàtics CONTINENTAL?

Continental és el fabricant de pneumàtic Premium de màxima qualitat a Alemanya. A causa dels durs hiverns alemanys, a més, Continental és un dels fabricants que millors pneumàtics d'hivern produeix. El seu excel·lent nivell de qualitat proporciona al cotxe una seguretat i aplom sense comparació en les condicions hivernals més extremes. CONTINENTAL destaca per oferir una gran estabilitat i durabilitat en tots els seus pneumàtics.

Compra ja els teus pneumàtics CONTINENTAL a Rodi i aconsegueix la Millor Oferta pels teus Pneumàtics!

Promoció vàlida fins al 15/12/2020 o fi d'existències en la compra de pneumàtics Continental a www.rodi.cat o tallers Rodi Motor Services. Vàlid per a pneumàtics de cotxe tipus turisme, 4x4 / SUV i furgoneta. Consulta les condicions legals de la promoció clicant aquí.Promoció compatible amb Black Friday Pneumàtics Rodi.