Inici>Ofertes>Cotxe>DESCOMPTE SANT VALENTÍ 50% DE DESCOMPTE A LA SEGONA UNITAT DELS TEUS PNEUMÀTICS

DESCOMPTE SANT VALENTÍ 50% DE DESCOMPTE A LA SEGONA UNITAT DELS TEUS PNEUMÀTICS

descompte sant valentí 50% de descompte a la segona unitat dels teus pneumàtics - rodi
DESCOMPTE SANT VALENTÍ 50% DE DESCOMPTE A LA SEGONA UNITAT DELS TEUS PNEUMÀTICS

Aprofita l'oportunitat per comprar pneumàtics amb descompte aquest Sant Valentí.

Durant aquesta setmana els pneumàtics de gamma econòmica comprats a la web de Rodi tenen un DESCOMPTE del 50% en la 2a unitat exclusiu per a compres online.

Com participar en la promoció?

Molt fàcil, només has d'entrar al Buscador de Pneumàtics del web de Rodi i introduir les mesures de les rodes del teu cotxe. Podràs escollir entre una gran varietat d'ofertes disponibles. Un cop seleccionat el model i les unitats que més t'interessen, escull el teu taller Rodi més proper i finalitza la teva compra.

Tens temps de fer la teva compra de pneumàtics fins el dilluns 14 de febrer. Només per a compres online. Unitats Limitades.

Regala pneumàtics aquest Sant Valentí i emporta't el millor preu!

Promoció vàlida fins al 14/02/2022 per a commpres online de pneumàtics de gamma econòmica a www.rodi.cat. Amb la compra i muntatge de 2 pneumàtics de gamma econòmica la segona unitat queda al 50%. Amb la compra de 4 pneumàtics, el descompte del 50% es realitza en 2 unitats. Aquesta promoció afecta a la gamma cotxes tipus turisme, 4x4/SUV i furgonetes de les marques de pneumàtics: ROADX, Tigar, Taurus, Rapid, Kormoran, Jinyu i Royal Black. Consulta les condicions legals de la promoció fent clic aquí.