Inici>Ofertes>Cotxe>ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN REGALS COMPRANT PNEUMÀTICS MICHELIN

ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN REGALS COMPRANT PNEUMÀTICS MICHELIN

ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN REGALS COMPRANT PNEUMÀTICS MICHELIN

Aquesta tardor la seguretat que necessites la tens a Rodi Motor Services amb Pneumàtics Michelin! Aconsegueix fins a 60€ en Regals: Xec Carburant, Targeta de Regal El Corte Inglés, Targeta de Regal Decathlon o una Escapada Rural.

Com puc participar en aquesta promoció de MICHELIN?

És molt senzill. Només has de comprar els teus nous pneumàtics MICHELIN a www.rodi.cat o al teu taller Rodi Motor Services més pròxim. Quan rebis la factura, només hauràs d'entrar a la web michelin.es/promociones, pujar la teva factura completant el formulari de participació i triar el teu regal. En 7 dies laborables, rebràs la validació i el teu regal via correu electrònic. Tens fins al 14 de novembre de 2020 per a acollir-te a aquesta promoció.

Quins regals puc aconseguir amb aquesta promoció MICHELIN?

Comprant pneumàtics del fabricant francès a Rodi Motor Services obtens regals valorats en fins a 60€. Aquesta tardor emporta't un Xec Carburant, Targeta de Regal El Corte Inglés, Targeta de Regal Decathlon o una Escapada Rural.

Per què triar pneumàtics Michelin?

- Per SEGURETAT en tota classe de situacions gràcies a les seus més de cent anys d'experiència al sector.

- Per ESTALVI, evitant substituir els pneumàtics abans del seu límit legal de desgast. Treu el màxim partit.

- Per SOSTENIBILITAT, reduint les emissions de CO? al mínim.

- Per DURADA, des del primer fins a l'últim quilòmetre.

Compra pneumàtics Michelin a Rodi Motor Services al millor preu i aconsegueix el teu REGAL!

Promoció vàlida fins al 14/11/2020 per la compra i muntatge de pneumàtics Michelin a www.rodi.cat i establiments Rodi Motor Services. Vàlid per a pneumàtics touring, 4x4 / SUV. El termini màxim per a registrar la factura a michelin.es/promociones és fins el 30/11/2020. Consulta les condicions legals de la promoció clicant aquí.