Inici>Ofertes>Cotxe>COMPRA ONLINE ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN I ET REGALEM FINS A 80€ EN XEC TALLER!

COMPRA ONLINE ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN I ET REGALEM FINS A 80€ EN XEC TALLER!

COMPRA ONLINE ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN I ET REGALEM FINS A 80€ EN XEC TALLER!

Prepara't per la tornada a l'activitat amb Michelin! Ara pots comprar online els teus pneumàtics MICHELIN, et regalem 80€ en xec taller i estrenes pneumàtics nous quant tornis a sortir amb el teu cotxe!

Com funciona aquesta promoció?

És molt senzill. Només has de comprar els teus pneumàtics Michelin a la web de RODI abans del 3 de maig de 2020. Una vegada vinguis al taller per a realitzar el muntatge dels teus pneumàtics, rebràs un correu electrònic amb el teu xec taller a l'adreça que hagis facilitat durant el procés de compra online.

Llanta 15'' o inferior:

  • Amb la compra de 2 pneumàtics, aconsegueixes un xec valorat en 20€.
  • Amb la compra de 4 pneumàtics, aconsegueixes un xec valorat en 40€.

Llanta 16'' o superior

  • Amb la compra de 2 pneumàtics, aconsegueixes un xec valorat en 40€.
  • Amb la compra de 4 pneumàtics, aconsegueixes un xec valorat en 80€.

Compra els teus pneumàtics online a  ara i aconsegueix el teu xec taller per tornar a gaudir del teu cotxe amb Rodi i Michelin!

Promoció vàlida fins al 03/05/2020 per la compra online de pneumàtics Michelin a través de www.rodi.cat. Vàlid per a pneumàtics de tota la gama de turisme, 4x4/SUV i furgonetes. Màxim 4 pneumàtics per CIF/DNI.

El període màxim per a poder fer ús del xec taller és fins al 30/06/2020 en qualsevol producte o servei de turisme, excepte pneumàtics o productes relacionats amb el pneumàtic.. Promoció no acumulable a altre ofertes. 

Consulta les condicions legals de la promoció, aquí.