Inici>Ofertes>Cotxe>ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN XEC TALLER AMB ELS TEUS PNEUMÀTICS PIRELLI!

ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN XEC TALLER AMB ELS TEUS PNEUMÀTICS PIRELLI!

ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN XEC TALLER AMB ELS TEUS PNEUMÀTICS PIRELLI!

La Millor Oferta arriba quan més la necessites! Compra pneumàtics del fabricant italià Pirelli aquest mes d'octubre i aconsegueix fins a 60 € en Xec Taller per estalviar en el manteniment del teu vehicle.

Com aconsegueixo els 60 € en Xec Taller d'aquesta promoció?

És molt senzill. Tan sols has de fer la compra dels teus pneumàtics PIRELLI per la pàgina web  de Rodi Motor Services o a un dels nostres tallers. Juntament amb la teva factura rebràs al teu correu electrònic el teu Xec Taller. En funció de la mesura de pneumàtics escollida i la quantitat de rodes que hagis comprat, rebràs un Xec Taller de fins a 60 €. Podràs bescanviar el teu Xec Taller en serveis de manteniment pel teu cotxe o moto a tallers Rodi Motor Services.

Tens fins el 31 d'octubre de 2020 per aprofitar aquesta promoció de Pirelli.

Pirelli, qualitat i altes prestacions des del primer fins a l'últim quilòmetre.

  • Amb 40 anys d'història al darrere Pirelli s'ha convertit en una marca referent en el sector de l'automoció per implementar l'últim en tecnologia en pneumàtics.
  • Aquest fabricant compta amb una dilatada experiència en la competició que s'aplica als pneumàtics que distribueix comercialment per a vehicles particulars. El rendiment dels pneumàtics Pirelli és un dels més elevats del mercat.
  • Els pneumàtics Pirelli són altament eficients gràcies a el desenvolupament del compostos que redueix el consum i allarga la vida del pneumàtic en centenars de quilòmetres.
  • Pirelli ofereix els estàndards de seguretat més alts, exclusius dels pneumàtics més Premium, que són el resultat de la combinació dels elements que configuren el seu èxit: disseny, innovació i màxima qualitat.

Tria la millor qualitat, compra pneumàtics Pirelli a Rodi Motor Services i aconsegueix el teu Xec Taller de fins a 60 €!

Promoció vàlida fins al 31/10/2020 per la compra de pneumàtics Pirelli a Rodi Motor Services. Vàlid per a pneumàtics de cotxes tipus turisme, 4x4/SUV i furgonetes. Màxim 4 pneumàtics per CIF/DNI. El període màxim per a poder fer ús d'aquest xec taller és fins al 30/11/2020. Promoció no acumulable a altres ofertes. Consulta les condicions legals de la promoció fent clic aquí.