Inici>Ofertes>Moto>PNEUMÀTICS MOTO MICHELIN AMB REGALS

PNEUMÀTICS MOTO MICHELIN AMB REGALS

pneumàtics moto michelin amb regals - rodi
PNEUMÀTICS MOTO MICHELIN AMB REGALS

Compra pneumàtics de moto Michelin amb montatge i aconsegueix fins a 30€ en REGALS.

Com funciona aquesta promoció?

Demana cita al teu taller Rodi més proper amb servei de motocicleta. Compra pneumàtics Michelin de moto o scooter dels models en promoció. Una vegada muntats els teus pneumàtics, hauràs de registrar la teva factura de compra a www.michelin.es/motorbike/promociones-michelin/moto abans del 23 de juny de 2023 i triar el teu regal.

Treu el màxim partit als teus pneumàtics aconseguint aquests fantàstics regals per valor de fins a 30€! Podràs canviar el teu regal per Carburant, regals Decathlon, el Corte Inglés, Carrefour, Amazon entre altres.

Promoció disponible fins al 15 de juny de 2023.

Compra ara els teus pneumàtics Michelin de moto al millor preu a Rodi Motor Services i aconsegueix el teu regal.

 

Promoció vàlida fins al 15/06/2023 per a compres i montatge de pneumàtics Michelin moto seleccionats a establiments Rodi Motor Services. Consulta les condicions legals de la promoció clicant aquí.

Per la compra i el muntatge de 2 pneumàtics de moto MICHELIN dels models ROAD 6, ROAD 6 GT o POWER 5, l'usuari rebrà un regal digital per valor de 30€.
Per la compra i muntatge de 2 pneumàtics MICHELIN de Moto dels models GAMMA ROAD 5, GAMMA COMMANDER III, GAMMA SCORCHER, ANAKEE ADVENTURE, ANAKEE WILD, ROAD CLASSIC, PILOT ROAD 4 SCOOTER i regal PILOT POWER 3 3 per valor de 20€.
Si el joc de pneumàtics combina dues gammes de diferents escalats, l'usuari rebrà un regal digital corresponent a l'escalat del pneumàtic de menys valor, és a dir, 20€.