ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

ACONSEGUEIX 30 € PER PNEUMÀTIC DE CAMIÓ AMB GOODYEAR!


ACONSEGUEIX 30 € PER PNEUMÀTIC DE CAMIÓ AMB GOODYEAR!

Confiar en Goodyear té premi! Perquè per la compra de pneumàtics GOODYEAR de llanda 22.5 en direcció i tracció de les gammes KMAX, FUELMAX, FUELMAX PERFORMANCE, ULTRAGRIP I COACH, aconseguiràs 30 € per cada pneumàtic*.

Qui pot participar en la promoció?

Per participar en la promoció has de pertànyer a la xarxa TruckForce, estant al corrent dels compromisos amb Goodyear. Per tal de mantenir el teu estat actiu a la xarxa, només necessites mantenir una equitat entre les compres i registres durant el període de la promoció.

LOCALITZA EL TEU CENTRE
DEMANA PRESSUPOST

*Els incentius en € es realitzaran per transferència al compte de la flota; per això, has de registrar les teves compres al web www.MyGoodyear.eu.

Promoció vàlida fins el 20/04/19.

Les factures podran ser registrades fins el 30/06/19 (data de factura abans del 30/04/19). Els pagaments dels incentius es realitzaran durant el mes de juliol de 2019.


COMPARTIR EN