Inici>Pneumàtics>Kumho>Cotxe

Pneumàtics Kumho

Kumho
Pneumàtics Kumho
Els pneumàtics Kumho presenten una excel·lent relació qualitat-preu. Entre les prestacions més importants d'aquests pneumàtics, trobem el cuidat del seu disseny, la seva alta resistència a la rodadura i un nivell de soroll molt baix. Marques com Mercedes, BMW o Volkswagen munten pneumàtics Kumho de sèrie. A més, és un dels proveïdors oficials de la competició Fórmula 3. A Rodi som especialistes en la instal·lació dels pneumàtics Khumo, els nostres experts en taller s'asseguraran que els pneumàtics triats siguin instal·lats amb la màxima precisió i qualitat. Compra en línia els teus pneumàtics Kumho per gaudir de la conducció com mai.

Troba els teus pneumàtics Kumho

Neumático genérico 205 / 55 R 1691V
Opcions
Dubtes amb la mesura?
Neumatico selector

Pneumàtics Kumho més venuts

Gama de Pneumàtics Kumho

Furgoneta Estiu

Furgoneta 4 estacions

La nostra gamma de pneumàtics Kumho ofereix opcions per a cada necessitat i condició de conducció. A Rodi tenim un gran stock de pneumàtics Kumho perquè trobis els que millor s’ajusten a les teves necessitats.

Per a vehicles compactes durant els mesos d'estiu, recomanem el Kumho Ecowing ES31. Amb el seu disseny asimètric, millora el control en superfícies seques, augmentant alhora la durabilitat i l'eficiència de consum gràcies a la reducció de la resistència a la rodada. Gràcies a la seva tecnologia millorada, ofereix una millor adherència en superfícies mullades per evitar l’aquaplaning.

Per aquells conductors que busquen un pneumàtic per a qualsevol clima i per a cotxes de turisme, berlines o monovolums, el Kumho Solus 4S HA32 és ideal. Amb un disseny asimètric per a una estabilitat màxima en tot tipus de condicions climàtiques, ofereix un rendiment de frenada excel·lent en sec i mullat, garantint una conducció controlada i precisa.

El Kumho Ecsta HS52 és perfecte pels que prioritzen el confort i la fiabilitat durant els mesos d'estiu. Amb un excel·lent rendiment en dies amb pluja gràcies al seu dibuix que evacua l'aigua de manera eficient, aporta una gran estabilitat i control, fins i tot a altes velocitats, amb un compost dissenyat per a un major quilometratge i vida útil.

Per als conductors de SUV i CUV que busquen un bon rendiment a un preu competitiu, el Kumho Crugen HP71 és la millor opció. Amb un compost especial per a condicions humides que redueix la distància de frenada en dies plujosos, ofereix una estabilitat addicional a qualsevol velocitat i millora l'adherència en les corbes.

A Rodi, disposem d'una àmplia selecció de pneumàtics Kumho i el nostre equip d'experts està preparat per ajudar-te a trobar el model adequat per al teu vehicle i estil de conducció. Compra els teus pneumàtics Kumho en línia a Rodi en senzills passos i gaudeix d’un muntatge de qualitat màxima al taller Rodi més pròxim.