Inici>Pneumàtics>Maxxis>Cotxe

Pneumàtics Maxxis

Maxxis
Pneumàtics Maxxis
Fundada el 1967, Maxxis s'ha fet coneguda per l'excel·lència dels seus productes. Avui en dia es troba entre els 10 principals fabricants de pneumàtics a nivell mundial, té centres de recerca i desenvolupament als EUA, Bèlgica, Taiwan i Xina, i fàbriques a Taiwan, Vietnam, Tailàndia i Xina. A més del mercat de reposició, Maxxis ofereix també pneumàtics d'equip original (OE) a prestigiosos fabricants de vehicles com Volkswagen, Ford, Hyundai, Fiat, Chevrolet i Renault, entre altres. A Rodi som especialistes en la instal·lació dels pneumàtics Maxxis, els nostres experts del taller s'asseguraran que siguin instal·lats amb la màxima precisió i qualitat. Compra ara en línia i gaudeix dels teus pneumàtics Maxxis al millor preu.

Troba els teus pneumàtics Maxxis

Neumático genérico 205 / 55 R 1691V
Opcions
Dubtes amb la mesura?
Neumatico selector

Pneumàtics Maxxis més venuts

Gama de Pneumàtics Maxxis

Furgoneta 4 estacions

Descobreix l'excel·lència en rendiment amb la selecció de pneumàtics Maxxis, dissenyats per oferir un rendiment excepcional en qualsevol condició. Des de pneumàtics per a turismes fins a pneumàtics per a superesportius i furgonetes, a Rodi trobaràs el pneumàtic perfecte per al teu vehicle.

Experimenta el màxim confort i adherència amb el pneumàtic Maxxis AS AL2, ideal per a totes les estacions de l'any. Amb les seves tres ranures principals en el perfil que asseguren un excel·lent drenatge de l'aigua millorant la conducció en mullat i evitant l'aquaplaning.

Per a un rendiment òptim a l'estiu, el Maxxis Premitra 5 HP5 és la elecció ideal. Amb un disseny innovador, alt quilometratge, bona maniobrabilitat i forta tracció, aquest pneumàtic ofereix confort i seguretat en cada corba.

Si estàs buscant un pneumàtic d'altres qualitats, però a un preu assequible, el Maxxis MECOTRA 3 (ME3) és la solució. És un pneumàtic d'estiu que ofereix una excel·lent maniobrabilitat a un preu econòmic. Amb tecnologia FEQ que millora la superfície de contacte i optimitza el control en mullat.

Per a una adherència excepcional durant tot l'any, el Maxxis Premitra All Season AP3 és la elecció perfecta. Amb un patró de banda de rodadura bidireccional innovador i disseny d'espatlla oberta per expulsar aigua en condicions humides, aquest pneumàtic ofereix estabilitat precisa en cada corba i una conducció suau i còmoda.

A Rodi tenim una àmplia varietat de pneumàtics Maxxis perquè trobis els que més s'ajusten al teu estil de conducció. No ho dubtis i compra en línia els pneumàtics en senzills passos, demana hora al taller Rodi més proper per a un muntatge d'alta qualitat al millor preu i gaudeix dels teus nous pneumàtics Maxxis.